• Standaard

Nieuws

Nieuwe video van Studio Q online!

Bekijk hier de nieuwe video van Studio Q en krijg een goede indruk van onze studio! Ben jij op zoek naar een plaats waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Studio Q in Sint-Pie...

Lees meer

Vul jij ons team aan?

Ben je op zoek naar een toffe job in een sportieve omgeving, hou je van sociaal contact, ben je van nature een optimist en zit dienstverlening in je bloed, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn steeds op zoek naar : Gepassioneerde coaches (mét ...

Lees meer

Nieuws

 • Nieuwe video van Studio Q online!

  Bekijk hier de nieuwe video van Studio Q en krijg een goede indruk van onze s...

  Lees meer
 • Vul jij ons team aan?

  Ben je op zoek naar een toffe job in een sportieve omgeving, hou je van socia...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslankmethode

  Afslankmethode

  Afvallen met onze afslankmethode en gratis voedingsadvies

  Lees meer
 • Gratis Proefbeurt Fitness

  Gratis Proefbeurt Fitness

  Fitnesscentrum Studio Q in Sint-Pieters Leeuw helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor de Gratis Proefbeurt Fitness!

  Lees meer
 • Slank & Fit in 35 minuten!

  Slank & Fit in 35 minuten!

  Dit kan met de Milon Cirkel. Met de Milon Cirkel hoef je slechts 2x per 10 dagen te sporten en heb je 15 keer meer resultaat dan in een gewone fitnessclub.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.