• Standaard

Philippe

Omdat mijn werk vooral bestaat uit taken met deadlines had ik vroeger moeilijkheden om stress op een positieve manier te kanaliseren. Het advies was meer sporten. Toen ik vanuit Leuven naar Lot verhuisde was ik maar al te blij een fitness centrum in de buurt te vinden waar een toffe, joviale sfeer hangt. Ik denk dat ik hier nu een jaar of tien kom en met alle uitbreidingen op vlak van toestellen en groepslessen wordt het nog beter dan het al was. Milon doe ik nu drie maanden en mijn kracht is met meer dan 80% toegenomen. Vóór Milon spendeerde ik elke dag van de week dubbel zoveel tijd aan krachtoefeningen, zonder echt vooruitgang te boeken. Dankzij Milon train ik maar 2x per week op kracht en de resultaten liegen er niet om. In combinatie met een nieuw dieet zijn er op iets meer dan 2 maanden ook 6 kilo afgegaan en het nieuwe is dat ik nu geen moeite meer moet doen om het zo te houden: ik eet evenveel en toch blijf ik op mijn gewicht. Je voelt 48 uren na een Milon sessie echt dat je metabolisme hoger ligt. Toegegeven: in het begin was ik wat sceptisch: ?Weer zoiets nieuws met fameuze beloftes?? maar de resultaten spreken voor zich. ?t Is ook leuk om te doen: geen blessures, je bent goed begeleid, iedereen gaat ervoor, de oefeningen wisselen snel af en het vraagt slechts 2 x 34min per week. Ik kijk er elke keer opnieuw naar uit, al was het maar voor al het entoesiasme dat er rondhangt!

Nieuws

 • Nieuwe video van Studio Q online!

  Bekijk hier de nieuwe video van Studio Q en krijg een goede indruk van onze s...

  Lees meer
 • Vul jij ons team aan?

  Ben je op zoek naar een toffe job in een sportieve omgeving, hou je van socia...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslankmethode

  Afslankmethode

  Afvallen met onze afslankmethode en gratis voedingsadvies

  Lees meer
 • Gratis Proefbeurt Fitness

  Gratis Proefbeurt Fitness

  Fitnesscentrum Studio Q in Sint-Pieters Leeuw helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor de Gratis Proefbeurt Fitness!

  Lees meer
 • Slank & Fit in 35 minuten!

  Slank & Fit in 35 minuten!

  Dit kan met de Milon Cirkel. Met de Milon Cirkel hoef je slechts 2x per 10 dagen te sporten en heb je 15 keer meer resultaat dan in een gewone fitnessclub.

  Lees meer