• Standaard

Patricia

In januari dit jaar begon ik met de Milon cirkel, niet zozeer overtuigd eigenlijk. Vandaag, begin april, ben ik aan het einde van mijn eerste 20 beurten. Het was niet altijd even makkelijk maar ik kan je met zekerheid vertellen dat ik mij vandaag sterker en steviger in mijn vel voel en dat is een supergoed gevoel. Ook geestelijk voel ik me beter omdat ik er lichamelijk op verbeter. De training in de Milon cirkel is voor mij perfect omdat je een vastgelegd patroon volgt en omdat het niet veel tijd in beslag neemt. Je doet het tweemaal op de week op een tijdstip dat jou past, anders dan een gezamelijke kursus dus. Bovendien heb ik vandaag een leuke beloninig gekregen : een fles Cava, dit wordt extra tainen !! Ik weet het zeker : ik doe voort met deze training.

Nieuws

 • Nieuwe video van Studio Q online!

  Bekijk hier de nieuwe video van Studio Q en krijg een goede indruk van onze s...

  Lees meer
 • Vul jij ons team aan?

  Ben je op zoek naar een toffe job in een sportieve omgeving, hou je van socia...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslankmethode

  Afslankmethode

  Afvallen met onze afslankmethode en gratis voedingsadvies

  Lees meer
 • Gratis Proefbeurt Fitness

  Gratis Proefbeurt Fitness

  Fitnesscentrum Studio Q in Sint-Pieters Leeuw helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor de Gratis Proefbeurt Fitness!

  Lees meer
 • Slank & Fit in 35 minuten!

  Slank & Fit in 35 minuten!

  Dit kan met de Milon Cirkel. Met de Milon Cirkel hoef je slechts 2x per 10 dagen te sporten en heb je 15 keer meer resultaat dan in een gewone fitnessclub.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.